Saxy Mr.s

Ambitie, talent, looks en niet te vergeten energie zijn kenmerkende eigenschappen van Saxy Mr. S. Dé freestyle saxofonist die extreem groeiende is in het internationale club circuit. Het passionele geluid en de bijpassende uitstraling maken van Saxy Mr. S. een entertainer pur sang.

Saxy Mr. S leeft en ademt saxofoon. Deze scherp in het pak gestoken virtuoos speelt als sfeer verhogend musicus op de achtergrond bij elke denkbare gelegenheid, of juist in de spotlights, schitterend in tijdloze standards of improviserend, alleen of samen met een DJ. In een woord… Saxy!

Daarnaast speelt hij ook graag mee op stijlen als Funk, Jazz, Disco en zelfs hip hop.

Saxy (voor vrienden) is resident van feesten als Hedkandi, Rocksteady, Soigné, Superstars, fierce angels, Gentlemen, Nightsafari, Only on the Beach, Sunday Deluxe, Dj La Ona & the Funky Flavours en XY.

Als producer heeft Saxy ook de nodige ervaring. U zag hem al in video’s van The Party Squad en Bobby Burns (from Holland) en hoorde hem op tracks en remixen van Defected en On Tha Floor.

U kunt Saxy Mr.S boeken als achtergrond muziek tijdens uw diner, of tijdens binnenkomst op uw bedrijfsfeest, verjaardagsfeest, bruiloftreceptie, congres, cafè, festival of bedrijfsopening, maar ook voor een “kort maar krachtig” optreden.

Saxy Mr.S is ook te boeken in combinatie met zijn band!

www.saxymrs.com