Artiesten

Joel Borelli

Joel Borelli

Een weergaloze live performance vol passie en muzikale kwaliteit. Joel Borelli is een van de meest geboekte artiesten van Nederland op het moment. Joel Borelli brengt op zijn piano een brede mix aan muziek en entertainment

Bekijk artiest
Tino Martin

Tino Martin

In 2013 tekende Tino Martin een contract bij Studio One, resulterend in het nummer “Doe wat je wil". In 2014 bracht hij drie singles uit: “De gevierde man", “Mijn vriend" en “Jij liet me vallen".

Bekijk artiest
Yves Berendse

Yves Berendse

De getalenteerde Nederlandse zanger Yves Berendse werd geboren 29 oktober 1993 te Haarlem. Op zijn achttienjarige verjaardag werd er door zijn ouders een surprise party georganiseerd in zijn stamcafé de Klikspaan.

Bekijk artiest
Déon Leon

Déon Leon

Deze Artiest is een zanger, danser en entertainer en heeft de ‘’latin touch’’ in zijn bloed, dit komt ook goed tot zijn recht bij zijn live shows. Verwacht een mix van Ricky Martin, Bruno Mars maar ook Andre Hazes en Nielson. Zijn shows zijn herkenbaar, meezingbaar maar zeker ook dansbaar. 

Bekijk artiest
Saxy Mr. S

Saxy Mr. S

Ambitie, talent, looks en niet te vergeten energie zijn kenmerkende eigenschappen van Saxy Mr. S. Dé freestyle saxofonist die extreem groeiende is in het internationale club circuit. Het passionele geluid en de bijpassende uitstraling maken van Saxy Mr. S. een entertainer pur sang.

Bekijk artiest
Chelsea

Chelsea

Chelsea's genre is een mix van groovy deep house, house en tech house in combinatie met live vocals. Ze produceert haar eigen muziek en neemt haar eigen vocalen op in de studio. Met optredens in binnen en buitenland is ze een absolute top van de Nederlandse Dj’s. Een bijzondere combinatie.

Bekijk artiest
Danilo Kuiters

Danilo Kuiters

Danilo Kuiters werd op 22 juli 1997 geboren in Amsterdam en zingt al sinds hij kan praten. Zingen is zijn grote passie en nog voordat hij kon praten had hij al een microfoon in de hand en ook zat hij als 5-jarige bij Andre Hazes op schoot tijdens een optreden om samen met hem een nummer te zingen. 

Bekijk artiest
Gerard Joling

Gerard Joling

Gerard Joling is met een carrière van meer dan 35 jaar niet meer weg te denken uit de top van de Nederlandse showbizz. Gerards naam is meer dan gevestigd en omdat er niets is dat Gerard niet kan en nog niet heeft gedaan is hij het beste te omschrijven als showmaster en entertainer pur sang.

Bekijk artiest
Quido van de Graaf

Quido van de Graaf

Quido van de Graaf (geboren op 20 april 1991 in Den Haag) kreeg bijna direct na zijn geboorte muziek met de bekende paplepel ingegoten. Zijn opa zong namelijk al en dus moest zijn eerste kleinzoon daar ook aan geloven. Van het meezingen met cassettebandjes tot aan het mee gaan naar de studio.

Bekijk artiest