Artiesten

Joël Borelli

Joël Borelli

Een weergaloze live performance vol passie en muzikale kwaliteit. Joël Borelli is een van de meest geboekte artiesten van Nederland op het moment. Joël Borelli brengt op zijn piano een brede mix aan muziek en entertainment

Bekijk artiest
Yves Berendse

Yves Berendse

De getalenteerde Nederlandse zanger Yves Berendse werd geboren 29 oktober 1993 te Haarlem en is inmiddels een gevestigde naam in de entertainmentindustrie. Met tientallen miljoenen streams en hits zoals; Zin In Jou, Als Ze Danst, Vakantieliefde en Laat Het Los.

Bekijk artiest
Saxy Mr. S

Saxy Mr. S

Ambitie, talent, looks en niet te vergeten energie zijn kenmerkende eigenschappen van Saxy Mr. S. Dé freestyle saxofonist die extreem groeiende is in het internationale club circuit. Het passionele geluid en de bijpassende uitstraling maken van Saxy Mr. S. een entertainer pur sang.

Bekijk artiest
Tino Martin

Tino Martin

In 2013 tekende Tino Martin een contract bij Studio One, resulterend in het nummer “Doe wat je wil". In 2014 bracht hij drie singles uit: “De gevierde man", “Mijn vriend" en “Jij liet me vallen".

Bekijk artiest
Rolf Sanchez

Rolf Sanchez

Rolf Sanchez is op dit moment The Latin Sensation van Nederland!

Zijn laatste single Más Más Más is op dit moment een top10 hit en staat in verschillende hitlijsten. Nederland kan niet meer om multi-talent Rolf Sanchez heen, noch om latin muziek.

Bekijk artiest
Chelsea

Chelsea

Chelsea's genre is een mix van groovy deep house, house en tech house in combinatie met live vocals. Ze produceert haar eigen muziek en neemt haar eigen vocalen op in de studio. Met optredens in binnen en buitenland is ze een absolute top van de Nederlandse Dj’s. Een bijzondere combinatie.

Bekijk artiest
Danilo Kuiters

Danilo Kuiters

Danilo Kuiters werd op 22 juli 1997 geboren in Amsterdam en zingt al sinds hij kan praten. Zingen is zijn grote passie en nog voordat hij kon praten had hij al een microfoon in de hand en ook zat hij als 5-jarige bij Andre Hazes op schoot tijdens een optreden om samen met hem een nummer te zingen. 

Bekijk artiest
Gerard Joling

Gerard Joling

Gerard Joling is met een carrière van meer dan 35 jaar niet meer weg te denken uit de top van de Nederlandse showbizz. Gerards naam is meer dan gevestigd en omdat er niets is dat Gerard niet kan en nog niet heeft gedaan is hij het beste te omschrijven als showmaster en entertainer pur sang.

Bekijk artiest