Chelsea

Chelsea's genre is een mix van groovy deep house, house en tech house in combinatie met live vocals. Ze produceert haar eigen muziek en neemt haar eigen vocalen op in de studio. Met optredens in binnen en buitenland is ze een absolute top van de Nederlandse Dj’s. Een bijzondere combinatie.

Meer over Chelsea

OverChelsea

Chelsea groeide op in een muzikale omgeving in een gezin met vier meisjes in een klein stadje genaamd Someren in Nederland.
In 2007 tekent Chelsea haar eerste platencontract bij een label in Nederland. 2 jaar later op 19-jarige leeftijd speelt ze haar debuutnummer 'Give' tijdens de slotshow van een van de grootste festivals van Nederland; Extrema Outdoor. Een week later komt 'Give' op nummer 1 in de top 100.

In de loop der jaren heeft Chelsea veel gereisd voor haar werk als DJ & Vocalist en gewerkt met vele inspirerende artiesten over de hele wereld: Roger Sanchez, Momahed Moretta (Kool & The Gang), Roog, Franky Rizardo, Quintino, Baggi Begovic, Nicky Romero, Camilo Franco, Gabriel & Castellon, Sergio Flores, Blasterjaxx, Marcus Santoro en nog veel meer.

Chelsea's genre is een mix van groovy deep house, house en tech house in combinatie met live vocals. Ze produceert haar eigen muziek en neemt haar eigen vocalen op in de studio. Ze uploadt een maandelijkse mixtape naar haar soundcloud-profiel 'Groove is in the house'.

Er is meer aan de hand dan op het eerste gezicht lijkt.

Chelsea boeken

Vul het onderstaande formulier in dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.