Déon Leon

Deze Artiest is een zanger, danser en entertainer en heeft de ‘’latin touch’’ in zijn bloed, dit komt ook goed tot zijn recht bij zijn live shows. Verwacht een mix van Ricky Martin, Bruno Mars maar ook Andre Hazes en Nielson. Zijn shows zijn herkenbaar, meezingbaar maar zeker ook dansbaar. 

Meer over Déon Leon

OverDéon Leon

Déon Leon (29) lanceert zijn eerste zelfgeschreven solo single ‘Ineens’. Precies tien jaar na de winst in Popstars in 2008 is hij nu aan het werken aan zijn debuutalbum dat na de zomer uit moet komen. Deon Leon stond in de halve finale van het programma ‘Topper Gezocht’.

Voor ‘Ineens’ ging Déon terug naar zijn roots. Het heeft een zomerse latinsound. Déon is half Antilliaans en daardoor is de latin muziek met de paplepel ingegoten. Daarnaast houdt hij van de Amsterdamse gezelligheid en van die twee elementen heeft hij een Combinatie gemaakt waaruit een nieuwe stijl – Nederlandstalige-Latinpop – is ontstaan: “ik kon niet kiezen. aan de ene kant hou ik van André Hazes, Nielson en Rene Froger, maar aan andere kant luister ik heel veel naar latin grootheden als Ricky Martin en Enrique Iglesias. Het mixen van die twee werd me afgeraden, maar ei- genwijs als ik ben wil ik die sound tóch samenvoegen, latin meets pop, pop meets latin. En wat maakt het eigenlijk uit? Het klinkt gewoon lekker.”

‘Ineens’ is het eerste liedje dat Déon zelf schreef en daarom voelt het voor de zanger ook alsof dit zijn debuut is: “ik wist niet eens of ik het kon, maar het ging eigenlijk best snel en goed. Ik ben heel trots op dit liedje en hoop dat mensen het mooi vinden.”

De negenentwintigjarige zanger timmert samen met zijn verloofde Rachel Kramer hard aan de weg. Laatstgenoemde is ook te zien in de nieuwe video van Déon.

Déon Leon boeken

Vul het onderstaande formulier in dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.