The Real Entertaining Company

We know

Een onvergetelijk feestelijke ervaring voor uzelf en uw gasten. Een merkgerichte belevenis voor uw personeel en relaties. Serious Agency maakt serious business van alles wat u te vieren heeft. Corporate of privé, grootschalig of bescheiden, we benaderen élk evenement met dezelfde slagvaardigheid, aandacht en oog voor detail.

We do

Onze kracht zit in absolute perfectie. Serious Agency denkt actief en creatief met u mee voor het beste resultaat: een tot in de puntjes verzorgd evenement op maat. We think big to make big things happen. Ook in de uitvoering. Planning, opzet, entertainment, artiesten, locatie, techniek, aankleding; we begeleiden het hele proces van het eerste idee tot en met de afbouw. U bent ontzorgd op elk vlak, want wij doen voor u het werk.

You celebrate

Onze artiesten en productiepartners hebben jarenlange ervaring in de muziek- en entertainmentwereld. Stuk voor stuk specialisten op hun vakgebied. Zo staan we met elkaar garant voor een geslaagd feest of event. En omdat Serious Agency alles onder een dak biedt, heeft u van concept tot afbouw het gemak van één enkel aanspreekpunt.