Tino Martin

In 2013 tekende Tino Martin een contract bij Studio One, resulterend in het nummer “Doe wat je wil". In 2014 bracht hij drie singles uit: “De gevierde man", “Mijn vriend" en “Jij liet me vallen".

Meer over Tino Martin

OverTino Martin

In oktober 2015 gaf hij twee uitverkochte concerten in Amstelveen en werd zijn eerst album “Jij liet me vallen" gereleased. Het album stond wekenlang in de Album Top 100 en zijn singles werden miljoenen keren bekeken en gestreamd op YouTube en Spotify. Met 400 optredens mocht hij zich de meest geboekte artiest van 2015 noemen.

Begin 2016 kreeg hij een Edison voor zijn album “Jij liet me vallen". In mei 2016 trad hij op in de Heineken Music Hall (thans AFAS Live) en werd de single “Later als ik groter ben" uitgebracht. Op 10 juni 2017 stond Tino Martin in een uitverkochte Ziggo Dome voor 17.000 fans. Zijn tweede studio-album “Hoe ik het zie" verscheen ook medio 2017 en bevat de singles “Laat me leven" (duet met Gerard Joling), “Blijf bij mij" en “Stip op nummer 1". Het Concert van mijn Dromen XL (Live in de Ziggo Dome) is eind oktober 2017 gereleased.

In 2018 stond Tino wederom in een uitverkochte Ziggo Dome en mocht hij voor de tweede keer de Edison Popprijs in ontvangst nemen. In het najaar van 2018 begon zijn theatertour “Dichterbij", verscheen de live registratie van zijn concert “In the Round" in de Ziggo Dome tegelijk met zijn derde studio-album “Thuis komen pas de tranen", wat zijn meest persoonlijke album tot nu toe is. Tevens was Tino Martin een succesvolle deelnemer aan het tv-programma “De Beste Zangers van Nederland", waaruit de hit “Zij weet het" is ontstaan. In het voorjaar van 2019 verscheen de single “Alles", samen met een sfeervolle videoclip opgenomen in Parijs. Op 8 juni 2019 gaf Tino Martin een concert in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Ook reisde Tino Martin in het najaar 2019 tot begin 2020 langs maar liefst 34 Nederlandse theaters met zijn succesvolle liefde &geluk tour.

In februari 2020 verschijnt de populaire single "Loop Niet Weg" als uitvloeisel van een bijzondere samenwerking met Kriss Kross Amsterdam en Emma Heesters. Eind mei brengt hij met "Was Sorry Maar Genoeg" weer een typische Tino Martin-solotrack uit.

Op 30 april en 1 mei 2021 keert Tino Martin weer terug in de Ziggo Dome met de show "Viva Las Vegas'. 

Tino Martin boeken

Vul het onderstaande formulier in dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.